ELK-1b.jpg

Metaloprerađivačka, proizvodna i mašinskobravarska firma

O nama

Firma Mark metal je osnovana 14.08.2017. godine, kao porodična preduzetnička radnja. Sedište firme i radne prostorije, hala, se nalaze u Lazarevcu u ulici Andrejski put 3a. Firma se bavi mašinskom obradom metala, pretežno metalnom bravarijom, izradom parkovskog i baštanskog nameštaja, reklamnih panoa i polica, ograda, metalnih konstrukcija, metalnih garaža i hala i mnogih drugih predmeta koji se izrađuju po narudžbini kupca. Takođe, kujemo. varimo bušimo i sečemo gvožđe, aluminijum i inox.Uvek se trudimo da pružimo vrhunski kvalitet za pristupačnu cenu. Redovno ulažemo u usavršavanje naše opreme i u naš tim, jer samo trajno ulaganje i rad mogu doneti uspeh.


Naš tim

Naš tim je uvek na raspolaganju klijentima, kako bi svi njihovi zahtevi bili rešeni na najefikasniji način i u najkraćem mogućem roku. Upravo rokovi, kvalitet i cena su stub saradnje koja se odvija na obostrano zadovoljstvo.Mark metal od samog osnivanja gradi svoju uspešnu poziciju na tržištu oslanjajući se na činjenicu da uspeh radnje zavisi od talenta i stručnosti zaposlenih.Zbog toga veliku pažnju posvećujemo izboru stručnjaka koji su deo našeg tima. Naši majstori se redovno putem treninga usavršavaju i unapređuju usklađujući se tako sa novim trendovima u struci. 


Misija

Naša misija je da maksimalno ispunjavajući zahteve naših kupaca širimo krug naših partnera a glavna misija je da kupac bude uvek zadovoljan našim proizvodima i uslugama. 

 Vizija 

 Naša vizija je da budemo vodeći proizvođač metalnih, bravarskih I galanterijskih proizvoda na teritoriji grada Beograda a I šire. 

Powered by WebExpress